NXI Collectie

Meet NXI, onze ready-to-wear collectie

Ken jij NXI al? NXI is onze jonge ready-to-wear collectie, casual en feestelijk, 100 % in België vervaardigd. De kledingstukken in deze lijn combineren heel gemakkelijk met elkaar waardoor je met enkele mooie basisstukken tal van mogelijkheden creëert. We nemen je graag even mee doorheen onze collectie.

Laat je inspireren door de frisse lentekleuren en vrolijke rokken. In onze NXI collectie vind je ook metallic en shiny stukken. Hierdoor krijgt een ogenschijnlijk informele look snel een feestelijke tint.

De rok – in al zijn hoedanigheden – is helemaal back. Ons ruim aanbod aan maxi en midi skirts in de lentekleuren van 2017 zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor een terrasje op zomerse dagen, maar evengoed draag je ze met één van de elegante tops op een feestelijke gebeurtenis. Helemaal af maak je jouw outfit met één van onze bontjasjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Dit voorjaar kleurt blauw. Zowel jeans als donker- en lichtblauw vind je vaak terug in onze NXI collectie. In combinatie met onze aardetinten tops ben je ook op een doordeweekse lentedag in no time perfect gekleed.

Onze NXI collectie biedt ook verschillende kleedjes. Fleurig, jong en easy-to-wear.

Je kan hier onze volledige collectie bekijken. De NXI collectie is verkrijgbaar in verschillende winkels in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.